Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Fri Nov 23, 2012 4:21 pm
σαυτη την πολη το μονο που εμεινε ζωντανο ειναι κατι σκυλια που σε παιρνουν κυνηγι, μεχρι να καταλαβουν οτι εισαι ηδη πολυ νεκρος για να σε φανε. κι αυτα τα μεταλλαγμενα περιστερια.
περιφερομαστε φορωντας μοδατους κακογουστους μανδυες πινουμε φαρμακα και το μυαλο μας ιονιζεται εχουμε πεθανει καιρο τωρα ουτε τρελος δεν μπορεις να δηλωσεις..
ghost tHe cREAtURE
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sat Nov 24, 2012 11:43 am
gogou detected
cherry_mary Final Girl
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sat Nov 24, 2012 12:33 pm
θα γινω ποιητρια
sufferin_succotash WeRewOLf
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Wed Nov 28, 2012 12:31 am
σε μια πλακοστρωτη γωνια,βρεστε μου βρεστε μου ενα μπαρ, που αγορια ομορφα του κοσμου να συχναζουν
αντίο δρόμοι του βερολίνου
cherry_mary Final Girl
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Wed Dec 05, 2012 4:06 pm
κρυο κρυο κρυο κρυο κρυο καλοι μου γειτονες φτιαξτε την κεντρικη θερμανση κρυο κρυο σας παρακαλω κρυο κρυο κρυο θα κοψω ολο το σειχ σου και θα αναβω ξυλα στο μπαλκονι κρυο κρυο κρυο κρυο! η καλυτερη μουσικη οταν εχει κρυο κρυο κρυο ειναι η τζαμεικαν νταμπ! κρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυοκρυο
θελω να δω ενα ντοκυμαντερ για την αναπαραγωγη των εσκιμωων, μου φαινεται πιο αξιοπεριεργο απο την αναπαραγωγη του ιπταμενου σκιουρου!
ChopiZong mUmMy
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Thu Feb 14, 2013 5:30 pm
etc... etc... etc... etc... etc...
nomizo autoktonia GhOuL
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sun Apr 07, 2013 3:19 am
Oh really, you know so many things about goths!!?!?!
ChopiZong mUmMy
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Fri May 24, 2013 4:49 pm
Αυτο το μαυρο πραγματακι με τα ασπρα γραμματα ειναι το μονο που απεμεινε απο...
cherry_mary Final Girl
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sat May 25, 2013 1:31 am
Μια βομβα στα κεντρικα της αθενς βοις Ξυριστικη επιθεση σε καθε μουσατο που ξερουμε και δεν ξερουμε Μια μπουνια σε καθε ψευτικο χαμογελο που εχουμε δεχτει Ενα μεγαλο βημα για μας, ενα μικρο βημα για την ανθρωποτητα. Amen. Οι Die Antwoord εχουν το μινι ταινιακι τους σκηνοθετημενο απο τον Harmony Corine, τι σου λεει αυτο; post post post stuff!
ghost tHe cREAtURE
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sun Aug 11, 2013 7:08 pm
κατασκηνωση
nomizo autoktonia GhOuL
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Mon Aug 12, 2013 1:49 am
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Fri Sep 27, 2013 4:51 pm
Μαλακισμένη, γαμημένη, πώς τόλμησες να φύγεις και να μ' αφήσεις να παραδέρνω μόνος μες στα σκατά μου, χωρίς κανείς να μπορεί να με σώσει απ' τον εαυτό μου. Πώς τόλμησες;
Τζων Μπάνβιλ
PP mUmMy
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sat Nov 09, 2013 9:05 am
παλι θα βανδαλίσω την αισθητική του φορουμ. ενα κομματι νεο-φολκ αφιερομένο στην Cherry και στη Rohypnol
--τα νιάτα μας διαδρομή Αθηνα - θεσσαλονίκη, μια πόλη χτίσαμε μαζί και ακόμα ζω στο νοίκι---
cherry_mary Final Girl
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sat Nov 09, 2013 3:40 pm
μας συγκινεις ηρουλα....... αλλα ας αφησουμε το παρελθον στη μαυρη τρυπα του, οπως μας αφησε κι αυτο. Μας αφηνει καθε μερα, ελευθερους να χαρουμε ενα μελλον αγνωστο κι εμεις τα αχαριστα παιδια κλαιμε και κλαιγομαστε. αντε μην ποσταρω πυξ λαξ τωρα.
σβηνοντας απωθημενα λεπτο-λεπτο.
"Γιατί μέσα απ’ την πόρτα κατοικεί το βασιλικό μας Εγώ, ο καουμπόικος, ερωτευμένος με την ανεξαρτησία του, εαυτός μας που θέλει να καίγεται μόνος (στη χλωμή φωτιά του ηδονισμού), μακριά απ’ αγωνία της έγνοιας του άλλου. Για να υφάνει και να ξε-υφάνει με την ησυχία του (και με μαζοχιστική απόλαυση) το μονό σεντόνι που μας κάνει αδιαπέραστους, Πηνελόπες πιστές στην ενοικιαζόμενη πλήξη της κρεβατοκάμαράς μας."
Lefi WeRewOLf
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Fri Jan 03, 2014 11:59 am
τι εννοεις με το οτι απο μια παρανυχιδα μπορω να παθω μυκητιαση;
cherry_mary Final Girl
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Mon Jun 16, 2014 5:56 pm
την τρυπα μου* στην αμμο μη μου την παιρνετε χωνω εκει το κεφαλι μου και περναω ωραια! πατα παυση ρε σου λεω ασε με!
*και πιο πανω παλι για τρυπες γραφω.
ChopiZong mUmMy
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Sat Jun 28, 2014 7:26 pm
Πουτανα ινσουλινη, καριολα ενδονουκλεαση, με καψατε!
PP mUmMy
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis.... Tue Aug 12, 2014 10:33 pm
.....
Sponsored content
Subject: Re: einai kati meres pou den thn paleueis....