Subject: Re: τραγουδ τσι μέρας Sun Jan 03, 2016 11:36 am
n the pale, pale light. In the pale, pale light of the moonglow. I got a hunger that's in motion. A hunger that i can't control. I'm alone now, in my room again. On the prow now, through your dreams again. Howling! Since the world began. Things came in & out, things came in & out of fashion. Some things never change, some thing just stay the same.. WAITING! And the forest looks so green again, and i worship at your feet again.... Howling! Since the world began. Howling! Ever since the world began! With ya' cold, cold eyes. Cold, cold eyes your a deep one. Just one kiss away, just one kiss away from passion. And i bow down, to my knees again. And i worship at your feet again... Howling! Since the world began. Howling! Ever since the world began! Howling!
NekRoPuNk mUmMy
Subject: Re: τραγουδ τσι μέρας Tue Jan 05, 2016 9:41 am
Todesfuge - Paul Celan Η φουγκα του θανατου
Μαύρο γάλα της αυγής το πίνουμε το βράδυ πίνουμε μεσημέρι και πρωί το πίνουμε τη νύχτα πίνουμε και πίνουμε ανοίγουμε ένα μνήμα στους αιθέρες εκεί δεν είναι κανείς στριμωχτά Στο σπίτι κατοικεί ένας άντρας παίζει με τα φίδια γράφει γράφει όταν πέφτει σκοτάδι στη Γερμανία τα χρυσά σου μαλλιά Μαργαρίτα
το γράφει και βγαίνει απ΄το σπίτι κι αστράφτουν τ΄αστέρια σφυρίζει τα σκυλιά του να ΄ρθούν σφυρίζει στους Εβραίους του να βγουν τους βάζει να σκάψουν ένα μνήμα στη γη μας προστάζει παίξετε τώρα για χορό
Μαύρο γάλα της αυγής σε πίνουμε νύχτα σε πίνουμε μεσημέρι και πρωί σε πίνουμε βράδυ πίνουμε και πίνουμε Στο σπίτι κατοικεί ένας άντρας παίζει με τα φίδια γράφει γράφει όταν πέφτει σκοτάδι στη Γερμανία τα χρυσά σου μαλλιά Μαργαρίτα τα σταχτιά σου μαλλιά Σουλαμίθ
ανοίγουμε ένα μνήμα στους αιθέρες εκεί δεν είναι κανείς στριμωχτά
Φωνάζει σκάψτε βαθύτερα στο χώμα εσείς κι εσείς οι άλλοι τραγουδήστε και παίξτε αρπάζει από τη ζώνη το σιδερικό το κραδαίνει τα μάτια του είναι γαλανά καρφώσετε βαθύτερα το φτυάρι εσείς κι εσείς οι άλλοι παίζετε ακόμα για χορό
Μαύρο γάλα της αυγής σε πίνουμε νύχτα σε πίνουμε μεσημέρι και πρωί σε πίνουμε βράδυ πίνουμε και πίνουμε Στο σπίτι κατοικεί ένας άντρας τα χρυσά σου μαλλιά Μαργαρίτα τα σταχτιά σου μαλλιά Σουλαμίθ παίζει με τα φίδια
Φωνάζει παίξτε το θάνατο ακόμα πιο γλυκά ο θάνατος είναι ένας μάστορας από τη Γερμανία φωνάζει βαθύνετε τον ήχο των βιολιών και τότε θ΄ανεβείτε σαν καπνός στους αιθέρες τότε θα βρείτε ένα μνήμα στα σύννεφα εκεί δεν είναι κανείς στριμωχτά
Μαύρο γάλα της αυγής σε πίνουμε νύχτα σε πίνουμε μεσημέρι ο θάνατος είναι ένας μάστορας από τη Γερμανία σε πίνουμε το βράδυ το πρωί πίνουμε και πίνουμε ο θάνατος είναι ένας μάστορας από τη Γερμανία τα μάτια του είναι γαλανά σε πετυχαίνει με μολύβι καυτό σου ρίχνει δεν σφάλει Στο σπίτι κατοικεί ένας άντρας τα χρυσά σου μαλλιά Μαργαρίτα αμολά τα σκυλιά καταπάνω μας μας χαρίζει ένα μνήμα σε αιθέρες παίζει με τα φίδια και ονειρεύεται ο θάνατος είναι ένας μάστορας από τη Γερμανία
τα χρυσά σου μαλλιά Μαργαρίτα τα σταχτιά σου μαλλιά Σουλαμίθ
NekRoPuNk mUmMy
Subject: Re: τραγουδ τσι μέρας Fri Jan 08, 2016 8:31 am
Λέει η τσιγγάνα: -Διαβάζω χρήματα μέσα στον ύπνο σου έχεις μια ζωή πυκνή γεμάτη χιόνι όμως δεν ξέρω πότε θα γλιστρήσεις πέρα
λέει ο βοσκός: -Όταν δεν αγαπάς τ'άστρα τ'αρνιά μου θα σε μισήσουν κι απ' το φεγγάρι σου χαρίζω το μισό που βγάζει φλόγες απ' τη μεριά της λύσσας
λέει ο θάνατος: -Δικά μου τα χρήματα δικό μου και το φεγγάρι δικά μου το χιόνι και τ' αρνιά κι οι κόκκινες φλόγες και η τσιγγάνα και ο βοσκός
NekRoPuNk mUmMy
Subject: Re: τραγουδ τσι μέρας Tue Jan 12, 2016 8:29 am
David Bowie – Space Oddity Ground Control to Major Tom Ground Control to Major Tom Take your protein pills and put your helmet on Ground Control to Major Tom (Ten, Nine, Eight, Seven, Six) Commencing countdown, engines on (Five, Four, Three) Check ignition and may God's love be with you (Two, One, Liftoff)
This is Ground Control to Major Tom You've really made the grade And the papers want to know whose shirts you wear Now it's time to leave the capsule if you dare "This is Major Tom to Ground Control I'm stepping through the door And I'm floating in the most peculiar way And the stars look very different today For here am I sitting in my tin can Far above the world Planet Earth is blue And there's nothing I can do
Though I'm past one hundred thousand miles I'm feeling very still And I think my spaceship knows which way to go Tell my wife I love her very much, she knows Ground Control to Major Tom Your circuit's dead, there's something wrong Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you hear And I'm floating around my tin can Far above the Moon Planet Earth is blue And there's nothing I can do."
Subject: Re: τραγουδ τσι μέρας Wed Feb 10, 2016 3:13 am
Parálisis Permanente - Tengo un pasajero
Siento algo dentro de mi cuerpo una extraña sensación siento algo que se mueve dentro no se bien lo que siento Tengo un pasajero dentro de mi cuerpo La sangre me esta ardiendo algo se me mueve dentro tengo ganas de vomitar creo que lo voy a echar Tengo un pasajero dentro de mi cuerpo No puedo mas ya me estoy cansando no aguanto mas tengo que matarlo.
Εχω έναν ταξιδιωτη
Νιωθω κατι μεσα μου μια περιεργη αισθηση Νιωθω κατι να κινειται μεσα μου δεν είναι καλο αυτό που αισθανομαι Εχω έναν ταξιδιωτη μεσα στο σωμα μου Το αιμα μου με καιει κατι κινειται μεσα μου Θελω να ξερασω πιστευω θα το φτυσω Εχω έναν ταξιδιωτη μεσα μου Δεν αντεχω άλλο ηδη με εχει κουρασει δεν κρατιεμαι περισσοτερο πρεπει να τον σκοτωσω
Και η ταινια φανηκε ενδιαφερουσα αν δεν την εχετε δει ψηθείτε να την δουμε μαζι!
NekRoPuNk mUmMy
Subject: Re: τραγουδ τσι μέρας Mon Feb 15, 2016 1:29 am