Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Sun Feb 16, 2014 10:14 pm
✂F.Rohypnol WeRewOLf
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Tue Feb 18, 2014 7:16 am
Ε, ΚΑΦΚΑ
απόψε, αυτή την τόσο σκοτεινή νύχτα, κοιτάζω απ' το παράθυρο τα φώτα στο λιμάνι, δεν έχω πολλά να σκεφτώ ή να κάνω.
χαμογελάω, περιεργάζομαι τα χέρια μου - πάντα είχα μικρά χέρια.
τώρα μέρα με τη μέρα μοιάζουν να μεγαλώνουν.
λες να 'ναι κάποια μορφή τρομερής αρρώστιας;
μόνος μου στο δωμάτιο γελάω δυνατά στη σκέψη των χεριών μου που θα μεγαλώσουν τόσο ώστε να μη χωράω ολόκληρος στο φέρετρό μου.
τι απολαυστικά τρομαχτική σκέψη!
"τι έχει αυτός ο μαλάκας; τα χέρια του είναι όσο ολόκληρο το σώμα του!"
ύστερα τα ξεχνάω όλ' αυτά και χαζεύω τα φώτα πάλι.
(Τσάρλς Μπουκόφσκι)
cherry_mary Final Girl
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Wed Feb 26, 2014 10:31 pm
ΟΤΑΝ ΠΙΑ
η νυχτα γεματη ονειρα της δευτερας, η νευρικη νυχτα της τριτης, η απελπισμενη μεσοβδομαδη νυχτα της τεταρτης, η ανυπαρκτη νυχτα της πεμπτης, η αυτοκαταστροφικη νυχτα της παρασκευης, η νυχτα ματαιοτητας του σαββατου, η νυχτα θανατου της κυριακης.
καπου μακρια απο δω, ο ηλεκτρισμος δινει ζωη και τρεμοπαιζει απο συναισθηματα. εδω στα κεντρικα, γυρναμε σβουρες γυρω απο τον εαυτο μας σα ζαλισμενες πεταλουδες. Σαν εκεινη την ιστορια με τα μαγεμενα παπουτσια που δε σταματουσαν να χορευουν κι ο ηρωας πεθαινε χορευοντας.
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ JUSTELENE
sofanky GhOuL
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Tue Mar 11, 2014 2:23 am
Psyko_Effekt zOmbIE
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Sun Apr 06, 2014 10:04 pm
Ας πούμε ότι οι νύχτες τελειώνουν όποτε επιλέγουμε...ο καθένας στη θέση του, στο ρόλο του, στη σκέψη του..σβήνεις τα φώτα και είναι νύχτα...κλείνεις τα μάτια και είναι νύχτα...καλωσορίζεις τους ξένους και είναι νύχτα...και ας πούμε ότι ξενυχτάς όταν απαρνιέσαι τη νύχτα...και ανάβεις τα φώτα και ανοίγεις τα μάτια, και είναι ακόμη νύχτα...και αναρωτιέσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που συνάντησες τη μέρα....
Lefi WeRewOLf
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Tue Apr 15, 2014 11:49 pm
6 ωρες νοσοκομειο για μια υποθεση 20 λεπτων, seems legit.
PP mUmMy
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Sun Apr 27, 2014 9:13 pm
cherry_mary Final Girl
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...) Sat Jan 10, 2015 12:08 am
κανω ενα λογκ ιν εδω, τελευταια ολο λογκαρουμε τα τρια μας,εγω ο απο κατω και ο απο πανω, και ισως κανα δυο ακομα μεχρι να μας φαει κι εμας η κανονικοτητα και η καπιταλιστικη θαπλωρη, μη νομιζεις οτι θαργησει να γινει η δουλεια. ενα τραγουδι της ημερας εδω, για τα απειρα λογια που πανε περα δωθε σαν ομπρελιτσες σε κοκτειλ παρτυ, δεν ειναι μονο τα Likes του facebook ψευτικα, ειναι καθε μας λεπτο ψευτικο, καθε λεξη που ξεστομιζουμε και καθε "θα" που ειπαμε κι ακουσαμε. θα σου το πανε κι εσενα οταν ησουν στην εφηβεια, να μη βασιστεις σε κανεναν, μονοι γεννιομαστε και μονοι φευγουμε και αλλα τετοια σκατοψυχιασμενα αποφθεγματα, αλλα που. παμε να χορεψουμε λοιπον, αν εμεινε κατι που μπορει να γινει ειναι λιγος χορος πρωινος κρυφος στο σπιτι και μετα πεθαινεις.
ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
Sponsored content
Subject: Re: einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...)
einai kati nyxtes pou den thn paleueis (gia tous 3enyxtides...)