~~~~~~~~~~~~~~~ Αδερφια λεγόμαστε Αστική Σύρραξη και βγάλαμε ένα δισκάκι με 4 κομμάτια. Είναι Πάνκο-Ροκ φάση και Δεν έχει πνευματικά δικαιώματα / αντίτιμο / εμπορικό σκοπό κουτουλού κουτουλού http://undergroundskini.blogspot.gr/2014/10/blog-post_22.html Peace !
ghost tHe cREAtURE
Subject: Re: NEW bands out there Thu May 21, 2015 1:17 pm
μονο αισθητικη πια αυτες οι καινουριες μπαντες, απο μουσικη, τιποτα, τιποτα, τιποτα.
NekRoPuNk mUmMy
Subject: Re: NEW bands out there Mon May 25, 2015 9:27 am
Επιτελους 77!!!!!!!
Από Ισπανια (Μαδριτη συγκεκριμενα) καινούριοι σχετικα αφου εχουν πλεον κανα δυχρονο που παιζουν.
Γυναικεια φωνητικα,ξερος punk/new wave ηχος,κομματια μικρης διαρκειας,live με κουκουλες κρεμαλες και σταυρους,αλμοδοβαρικοι.Θυμιζουν αρκετα Morticia y los Decrepitos και Plasmatics.
Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω
Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω και να σε θάψω Λέγοντας στην οικογένειά σου ότι δεν ξέρω τίποτα. Λέγοντας φίλους σου οτι με χαλας
Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω Είμαι τόσο θυμωμένος που θα μπορούσα να σε σκοτώσω
Κάθομαι εδώ, Και περιμένω μόνο την στιγμή. Η τύχη σου είναι καθορισμένη και τα παπούτσια σου από τσιμέντο.
ghost tHe cREAtURE
Subject: Re: NEW bands out there Thu May 28, 2015 6:56 pm
Για τους Minorité Invisible δεν βρηκα πολλα πραγματα.Μονο το ότι είναι Γαλλοι και καποια κομματια στο soundcloud τους.Σκοτεινο και λιγο μπουκομενο synth/minimal με απουσια στιχων. Απλα ριφ αλλα εναφεροντα!
M.B (cult anti-hero) Capitάn Undead
Subject: Re: NEW bands out there Sun Dec 06, 2015 8:39 pm
this just in
ghost tHe cREAtURE
Subject: Re: NEW bands out there Thu Jan 14, 2016 11:17 am
Subject: Re: NEW bands out there Wed Apr 06, 2016 8:27 pm
ghost tHe cREAtURE
Subject: Re: NEW bands out there Fri Sep 30, 2016 11:45 am
Armed with Strings from Heaven, Organs from Hell and Oscillators from the deep and Beyond; VvvV are a 2 piece from Bordeaux, France. Clean is the first single from their (typically) enigmatically untitled debut LP released November 19th by Detonic Recordings. An Epic, Elegant and Brooding ColdWave/Synthpunk/Kraut tour de force: providing a sensory-enhanced immersion into their black chromed version of reality. https://soundcloud.com/geshlecht/clean-vvvv
Melbourne based label and Blog , proudly pushing slightly-skewed home-brewed death-disko euphoria to the world. DetonicRecordings.com
αυτος ειναι καλος τυπος , αγγλαρας, μιλαγαμε τοτε τις εποχες των μπλογκ, εχει δικο του λειμπελ στην αυστραλια